Container transport Frankrijk

Frankrijk

Europa vormt ons werkgebied. Frankrijk is daar een onderdeel van. RBK BV verzorgt container transport van en naar het land en dan met name naar Strasbourg. Dagelijks zijn onze vrachtwagens onderweg door Europa en naar Frankrijk.

 

Het hoofdkantoor van RBK BV bevindt zich in Rotterdam. Container transport van en naar Frankrijk wordt vanuit daar allemaal voor u geregeld. Op het gebied van container transport van en naar Frankrijk kunt u kiezen voor one way trucking, maar rondloop is zeker ook een mogelijkheid. Gevaarlijke stoffen vervoeren, hoort bij de specialisaties van RBK BV. We beschikken over benodigde certificaten. Reefers gekoeld transporteren behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Contact met rederijen en terminals verloopt desgewenst via RBK BV. Die zorg nemen we graag uit handen. Net zoals het wegen van containers voor het transport, verplicht in het SOLAS-verdrag. Bij container transport horen nou eenmaal douaneformaliteiten. Deze administratieve rompslomp kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Dit traject verloopt vlot en efficiënt. Geen sprake van onnodig oponthoud dus. RBK BV zorgt altijd voor een veilige en snelle dienstverlening.

 

Transporteren van containers in alle soorten en maten is ons vak. Veiligheid, efficiency en service staan daarbij op nummer één. We komen, in overleg met u, altijd tot een logistieke oplossing. Voor iedere logistieke uitdaging vinden we een passende oplossing.

GEZOCHT:
Containerplanner met commerciële skills

In verband met het aanstaande pensioen van één van onze collega/eigenaren en toename van onze activiteiten zoeken wij op korte termijn een containerplanner met commerciële eigenschappen.

Wij zijn een neutrale bevrachter en verzorgen one-way containertransporten tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en de inlandse depots en -terminals in met name Duitsland.

Onze nieuwe collega:

  • heeft ruime kennis en ervaring met containertransporten;
  • is qua automatisering goed onderlegd (wij werken met Ernie Soft);
  • beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • is een team-player. Wij doen het namelijk met elkaar!

Wat mag je van ons verwachten:

  • een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf;
  • volop ruimte voor zelfstandigheid en zelfontplooiing;
  • doorgroeimogelijkheden tot het maximale!

Is bovenstaande jou op het lijf geschreven?
Schroom dan niet en maak je interesse kenbaar door te mailen naar: corina@rbkbv.nl.

We gaan absoluut diskreet om met jouw sollicitatie.

Rotterdams Bevrachtings Kantoor B.V.
Van Riemsdijkweg 45
NL: 3088 HB Rotterdam
+31(0)-10-2614010 [Office/Buro 24/7)
info@rbkbv.nl