One way trucking

One way trucking

Waar in Europa u uw goederen ook graag afgeleverd ziet, het kan bij RBK BV altijd door middel van one way trucking. Wij zorgen ervoor dat de containers leeg naar het dichtstbijzijnde depot worden gebracht. Daar hoeft u als klant helemaal niets voor te doen. Bovendien betaalt u slechts de enkele rit (one way trucking). Zo bespaart u veel kosten en kunt u voor een scherpe prijs gebruik maken van onze diensten.

 

Over het vervoer van uw containers hoeft u zich niet druk te maken. RBK BV is gespecialiseerd in het transport van zeecontainers en heeft jarenlange ervaring in het veilig en efficiënt vervoeren ervan. Desgewenst verzorgen we al het contact met de rederijen en terminals en organiseren we het wegen dat met het SOLAS-verdrag tegenwoordig verplicht is gesteld.

 

One way trucking kent veel voordelen, vooral voor u als klant. U bespaart ten eerste flink op transportkosten, aangezien u slechts de enkele rit betaalt. Bovendien is het een efficiënte manier van werken. Bij RBK BV is one way trucking altijd mogelijk. Kiest u liever voor rondloop? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. We gaan altijd voor een logistieke oplossing op maat. We adviseren u graag. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

GEZOCHT:
Containerplanner met commerciële skills

In verband met het aanstaande pensioen van één van onze collega/eigenaren en toename van onze activiteiten zoeken wij op korte termijn een containerplanner met commerciële eigenschappen.

Wij zijn een neutrale bevrachter en verzorgen one-way containertransporten tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en de inlandse depots en -terminals in met name Duitsland.

Onze nieuwe collega:

  • heeft ruime kennis en ervaring met containertransporten;
  • is qua automatisering goed onderlegd (wij werken met Ernie Soft);
  • beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • is een team-player. Wij doen het namelijk met elkaar!

Wat mag je van ons verwachten:

  • een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf;
  • volop ruimte voor zelfstandigheid en zelfontplooiing;
  • doorgroeimogelijkheden tot het maximale!

Is bovenstaande jou op het lijf geschreven?
Schroom dan niet en maak je interesse kenbaar door te mailen naar: corina@rbkbv.nl.

We gaan absoluut diskreet om met jouw sollicitatie.

Rotterdams Bevrachtings Kantoor B.V.
Van Riemsdijkweg 45
NL: 3088 HB Rotterdam
+31(0)-10-2614010 [Office/Buro 24/7)
info@rbkbv.nl