Douaneformaliteiten

Douaneformaliteiten

Bij internationaal transport horen douaneformaliteiten. Door de flinke ‘papierwinkel’ kunt u het gevoel krijgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Geen zorgen, RBK BV regelt het voor u. We beschikken over de specialistische kennis om de formaliteiten accuraat af te handelen. We nemen zorgen uit handen als het gaat over zaken als de aangifte ten invoer, de aangifte ten uitvoer en het T-document.

 

U kunt ervan uitgaan dat het afhandelen van de douaneformaliteiten vlot verloopt wanneer RBK BV het van u overneemt. Er is daarom geen sprake van onnodig oponthoud tijdens het transport van uw zeecontainers. Bovendien heeft u over het hele logistieke traject slechts één aanspreekpunt: RBK BV. Dat voorkomt vertragingen, werkt efficiënt en houdt de kosten laag.

 

Niet alleen de douaneformaliteiten neemt RBK BV graag voor haar rekening. We verzorgen ook, indien gewenst, het contact met de rederijen en de terminals. Ook nemen we het wegen van de zeecontainers voor onze rekening. Dat is tegenwoordig verplicht met het SOLAS-verdrag.

 

RBK BV ontzorgt. We vervoeren uw containers graag efficiënt en veilig en bieden u daarbij de nodige service. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor iedereen gaan we op zoek naar een passende logistieke oplossing.