Container transport België

België

Ons werkgebied is Europa. RBK BV verzorgt container transport door het hele continent, dus ook in België. Dagelijks zijn onze vrachtwagens onderweg van en naar de Antwerpse haven. Diverse bestemmingen worden aangedaan.

 

RBK BV is gevestigd in Rotterdam. Container transport van en naar België wordt vanuit daar allemaal voor u geregeld. Op het gebied van container transport van en naar België kunt u kiezen voor one way trucking, maar een rondloop is ook een mogelijkheid. We beschikken over de certificaten die het vervoeren van gevaarlijke stoffen mogelijk maken. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het gekoeld transporteren van reefers.

 

RBK BV onderhoudt graag het contact met terminals en rederijen voor u. Daarover hoeft u dus niet in te zitten. Net als over het wegen van containers, tegenwoordig verplicht in het SOLAS-verdrag. Bij container transport horen douaneformaliteiten. Die regelen wij voor u. Dit traject verloopt gegarandeerd vlot en efficiënt. Van onnodig oponthoud in het container transport van en naar België is geen sprake. RBK BV zorgt voor een veilig en snel vervoer.

 

Onze specialiteit is het vervoeren van containers in alle soorten en maten. Daarbij zijn veiligheid, efficiency en service enorm belangrijk voor ons. In overleg komen we altijd tot een passende oplossing. Geen logistieke uitdaging gaan we uit de weg.