Container transport Duitsland

Duitsland

Europa is ons werkgebied. Duitsland is daar een belangrijk onderdeel van. RBK BV verzorgt container transport door heel Duitsland, van Hamburg tot Basel en van Bremen tot München. Dagelijks zijn onze vrachtwagens onderweg van en naar Duitsland. Allerlei bestemmingen worden aangedaan.

 

Het hoofdkantoor van RBK BV is gevestigd in Rotterdam. Container transport van en naar Duitsland wordt vanuit daar allemaal voor u geregeld. Op het gebied van container transport van en naar Duitsland kunt u kiezen voor one way trucking, maar rondloop is ook mogelijk. Gevaarlijke stoffen vervoeren, is geen probleem. We beschikken over de benodigde certificaten. Dit geldt ook voor reefers gekoeld transporteren.

 

Het contact met terminals en rederijen verloopt desgewenst via RBK BV. Die zorg nemen we uit handen. Net als het wegen van de containers voor het transport, verplicht in het SOLAS-verdrag. Bij container transport horen uiteraard douaneformaliteiten. Die kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Dit traject verloopt vlot en efficiënt. Van onnodig oponthoud is dus geen sprake. RBK BV zorgt voor een veilige en snelle dienstverlening.

 

Transporteren van containers in alle soorten en maten is onze specialiteit. Veiligheid, efficiency en service staan daarbij altijd voorop. In overleg met u komen we altijd tot een logistieke oplossing. Geen uitdaging gaat ons te ver.

GEZOCHT:
Containerplanner met commerciële skills

In verband met het aanstaande pensioen van één van onze collega/eigenaren en toename van onze activiteiten zoeken wij op korte termijn een containerplanner met commerciële eigenschappen.

Wij zijn een neutrale bevrachter en verzorgen one-way containertransporten tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en de inlandse depots en -terminals in met name Duitsland.

Onze nieuwe collega:

  • heeft ruime kennis en ervaring met containertransporten;
  • is qua automatisering goed onderlegd (wij werken met Ernie Soft);
  • beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • is een team-player. Wij doen het namelijk met elkaar!

Wat mag je van ons verwachten:

  • een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf;
  • volop ruimte voor zelfstandigheid en zelfontplooiing;
  • doorgroeimogelijkheden tot het maximale!

Is bovenstaande jou op het lijf geschreven?
Schroom dan niet en maak je interesse kenbaar door te mailen naar: corina@rbkbv.nl.

We gaan absoluut diskreet om met jouw sollicitatie.

Rotterdams Bevrachtings Kantoor B.V.
Van Riemsdijkweg 45
NL: 3088 HB Rotterdam
+31(0)-10-2614010 [Office/Buro 24/7)
info@rbkbv.nl