Container transport Duitsland

Duitsland

Europa is ons werkgebied. Duitsland is daar een belangrijk onderdeel van. RBK BV verzorgt container transport door heel Duitsland, van Hamburg tot Basel en van Bremen tot München. Dagelijks zijn onze vrachtwagens onderweg van en naar Duitsland. Allerlei bestemmingen worden aangedaan.

 

Het hoofdkantoor van RBK BV is gevestigd in Rotterdam. Container transport van en naar Duitsland wordt vanuit daar allemaal voor u geregeld. Op het gebied van container transport van en naar Duitsland kunt u kiezen voor one way trucking, maar rondloop is ook mogelijk. Gevaarlijke stoffen vervoeren, is geen probleem. We beschikken over de benodigde certificaten. Dit geldt ook voor reefers gekoeld transporteren.

 

Het contact met terminals en rederijen verloopt desgewenst via RBK BV. Die zorg nemen we uit handen. Net als het wegen van de containers voor het transport, verplicht in het SOLAS-verdrag. Bij container transport horen uiteraard douaneformaliteiten. Die kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Dit traject verloopt vlot en efficiënt. Van onnodig oponthoud is dus geen sprake. RBK BV zorgt voor een veilige en snelle dienstverlening.

 

Transporteren van containers in alle soorten en maten is onze specialiteit. Veiligheid, efficiency en service staan daarbij altijd voorop. In overleg met u komen we altijd tot een logistieke oplossing. Geen uitdaging gaat ons te ver.