Container transport Rotterdam

Rotterdam

Het kantoor van RBK BV is gevestigd in Rotterdam, in de haven, daar waar zeecontainers geladen en gelost worden. Het container transport door heel Europa wordt vanuit de havenstad door ons geregeld, tot in de puntjes, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Laat het transport van uw containers met een gerust hart door RBK BV verzorgen. Daar krijgt u geen spijt van.

 

Het transport van containers vanuit Rotterdam en Antwerpen naar vele bestemmingen in Europa en terug gebeurt efficiënt, veilig en precies zoals u dat wenst. Bij RBK BV kunt u gaan voor one way trucking, maar rondloop bestaat ook tot de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend gesprek adviseren we u graag over de beste opties voor u als opdrachtgever.

 

Het transport van containers met gevaarlijke stoffen vanuit onder meer Rotterdam vormt voor ons geen enkel probleem. We hebben de benodigde certificaten in huis. Ook beschikken we over het juiste materieel om koelvriestransport te verzorgen. Het contact met terminals en rederijen verloopt desgewenst via ons. Dat neemt u werk uit handen. Ook het wegen van de containers, tegenwoordig verplicht, nemen we voor onze rekening. Bij RBK BV wordt u ontzorgd. Douaneformaliteiten regelen wij. U kunt ervan uitgaan dat dit traject vlot verloopt. Van onnodig oponthoud tijdens het container transport van en naar Rotterdam is daarom geen sprake.

 

GEZOCHT:
Containerplanner met commerciële skills

In verband met het aanstaande pensioen van één van onze collega/eigenaren en toename van onze activiteiten zoeken wij op korte termijn een containerplanner met commerciële eigenschappen.

Wij zijn een neutrale bevrachter en verzorgen one-way containertransporten tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en de inlandse depots en -terminals in met name Duitsland.

Onze nieuwe collega:

  • heeft ruime kennis en ervaring met containertransporten;
  • is qua automatisering goed onderlegd (wij werken met Ernie Soft);
  • beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • is een team-player. Wij doen het namelijk met elkaar!

Wat mag je van ons verwachten:

  • een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf;
  • volop ruimte voor zelfstandigheid en zelfontplooiing;
  • doorgroeimogelijkheden tot het maximale!

Is bovenstaande jou op het lijf geschreven?
Schroom dan niet en maak je interesse kenbaar door te mailen naar: corina@rbkbv.nl.

We gaan absoluut diskreet om met jouw sollicitatie.

Rotterdams Bevrachtings Kantoor B.V.
Van Riemsdijkweg 45
NL: 3088 HB Rotterdam
+31(0)-10-2614010 [Office/Buro 24/7)
info@rbkbv.nl