Container transport Rotterdam

Rotterdam

Het kantoor van RBK BV is gevestigd in Rotterdam, in de haven, daar waar zeecontainers geladen en gelost worden. Het container transport door heel Europa wordt vanuit de havenstad door ons geregeld, tot in de puntjes, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Laat het transport van uw containers met een gerust hart door RBK BV verzorgen. Daar krijgt u geen spijt van.

 

Het transport van containers vanuit Rotterdam en Antwerpen naar vele bestemmingen in Europa en terug gebeurt efficiënt, veilig en precies zoals u dat wenst. Bij RBK BV kunt u gaan voor one way trucking, maar rondloop bestaat ook tot de mogelijkheden. Tijdens een vrijblijvend gesprek adviseren we u graag over de beste opties voor u als opdrachtgever.

 

Het transport van containers met gevaarlijke stoffen vanuit onder meer Rotterdam vormt voor ons geen enkel probleem. We hebben de benodigde certificaten in huis. Ook beschikken we over het juiste materieel om koelvriestransport te verzorgen. Het contact met terminals en rederijen verloopt desgewenst via ons. Dat neemt u werk uit handen. Ook het wegen van de containers, tegenwoordig verplicht, nemen we voor onze rekening. Bij RBK BV wordt u ontzorgd. Douaneformaliteiten regelen wij. U kunt ervan uitgaan dat dit traject vlot verloopt. Van onnodig oponthoud tijdens het container transport van en naar Rotterdam is daarom geen sprake.