Container transport

Container transport

Een logistiek vraagstuk? Klop gerust aan bij Rotterdams Bevrachtings Kantoor BV (RBK BV). We zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zeecontainers, nationaal en internationaal, in alle soorten en maten. Efficiency, service en veiligheid; dat is waar het volgens ons bij container transport om draait. In overleg met u als opdrachtgever komen we daarom altijd tot een logistieke oplossing op maat, die past bij uw wensen. Geen uitdaging gaat ons te ver.

 

RBK BV is gevestigd in Rotterdam, maar het transport van containers gebeurt door heel Europa. Container transport doen we met name op one-way basis, maar roundtrips zijn voor ons ook bekend terrein. RBK BV is gecertificeerd voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen en ook uw koelvriestransport verzorgen we graag tot in de puntjes. Over het contact met terminals en rederijen hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken; wij nemen het allemaal indien nodig graag van u over. Net als de weegplicht die voortvloeit uit het SOLAS-verdrag. We organiseren het desgewenst voor u.

 

Tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en allerlei Europese bestemmingen zijn we dagelijks onderweg. Met u als opdrachtgever komen we tot de juiste maatwerkoplossingen voor het transport van containers. Neem vrijblijvend contact op voor een passend advies.