Container transport

Container transport

Een logistiek vraagstuk? Klop gerust aan bij Rotterdams Bevrachtings Kantoor BV (RBK BV). We zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zeecontainers, nationaal en internationaal, in alle soorten en maten. Efficiency, service en veiligheid; dat is waar het volgens ons bij container transport om draait. In overleg met u als opdrachtgever komen we daarom altijd tot een logistieke oplossing op maat, die past bij uw wensen. Geen uitdaging gaat ons te ver.

 

RBK BV is gevestigd in Rotterdam, maar het transport van containers gebeurt door heel Europa. Container transport doen we met name op one-way basis, maar roundtrips zijn voor ons ook bekend terrein. RBK BV is gecertificeerd voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen en ook uw koelvriestransport verzorgen we graag tot in de puntjes. Over het contact met terminals en rederijen hoeft u zich bovendien geen zorgen te maken; wij nemen het allemaal indien nodig graag van u over. Net als de weegplicht die voortvloeit uit het SOLAS-verdrag. We organiseren het desgewenst voor u.

 

Tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en allerlei Europese bestemmingen zijn we dagelijks onderweg. Met u als opdrachtgever komen we tot de juiste maatwerkoplossingen voor het transport van containers. Neem vrijblijvend contact op voor een passend advies.

GEZOCHT:
Containerplanner met commerciële skills

In verband met het aanstaande pensioen van één van onze collega/eigenaren en toename van onze activiteiten zoeken wij op korte termijn een containerplanner met commerciële eigenschappen.

Wij zijn een neutrale bevrachter en verzorgen one-way containertransporten tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en de inlandse depots en -terminals in met name Duitsland.

Onze nieuwe collega:

  • heeft ruime kennis en ervaring met containertransporten;
  • is qua automatisering goed onderlegd (wij werken met Ernie Soft);
  • beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • is een team-player. Wij doen het namelijk met elkaar!

Wat mag je van ons verwachten:

  • een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf;
  • volop ruimte voor zelfstandigheid en zelfontplooiing;
  • doorgroeimogelijkheden tot het maximale!

Is bovenstaande jou op het lijf geschreven?
Schroom dan niet en maak je interesse kenbaar door te mailen naar: corina@rbkbv.nl.

We gaan absoluut diskreet om met jouw sollicitatie.

Rotterdams Bevrachtings Kantoor B.V.
Van Riemsdijkweg 45
NL: 3088 HB Rotterdam
+31(0)-10-2614010 [Office/Buro 24/7)
info@rbkbv.nl