Douaneformaliteiten

Douaneformaliteiten

Bij internationaal transport horen douaneformaliteiten. Door de flinke ‘papierwinkel’ kunt u het gevoel krijgen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Geen zorgen, RBK BV regelt het voor u. We beschikken over de specialistische kennis om de formaliteiten accuraat af te handelen. We nemen zorgen uit handen als het gaat over zaken als de aangifte ten invoer, de aangifte ten uitvoer en het T-document.

 

U kunt ervan uitgaan dat het afhandelen van de douaneformaliteiten vlot verloopt wanneer RBK BV het van u overneemt. Er is daarom geen sprake van onnodig oponthoud tijdens het transport van uw zeecontainers. Bovendien heeft u over het hele logistieke traject slechts één aanspreekpunt: RBK BV. Dat voorkomt vertragingen, werkt efficiënt en houdt de kosten laag.

 

Niet alleen de douaneformaliteiten neemt RBK BV graag voor haar rekening. We verzorgen ook, indien gewenst, het contact met de rederijen en de terminals. Ook nemen we het wegen van de zeecontainers voor onze rekening. Dat is tegenwoordig verplicht met het SOLAS-verdrag.

 

RBK BV ontzorgt. We vervoeren uw containers graag efficiënt en veilig en bieden u daarbij de nodige service. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Voor iedereen gaan we op zoek naar een passende logistieke oplossing.

GEZOCHT:
Containerplanner met commerciële skills

In verband met het aanstaande pensioen van één van onze collega/eigenaren en toename van onze activiteiten zoeken wij op korte termijn een containerplanner met commerciële eigenschappen.

Wij zijn een neutrale bevrachter en verzorgen one-way containertransporten tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en de inlandse depots en -terminals in met name Duitsland.

Onze nieuwe collega:

  • heeft ruime kennis en ervaring met containertransporten;
  • is qua automatisering goed onderlegd (wij werken met Ernie Soft);
  • beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • is een team-player. Wij doen het namelijk met elkaar!

Wat mag je van ons verwachten:

  • een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf;
  • volop ruimte voor zelfstandigheid en zelfontplooiing;
  • doorgroeimogelijkheden tot het maximale!

Is bovenstaande jou op het lijf geschreven?
Schroom dan niet en maak je interesse kenbaar door te mailen naar: corina@rbkbv.nl.

We gaan absoluut diskreet om met jouw sollicitatie.

Rotterdams Bevrachtings Kantoor B.V.
Van Riemsdijkweg 45
NL: 3088 HB Rotterdam
+31(0)-10-2614010 [Office/Buro 24/7)
info@rbkbv.nl