Container transport Nederland

Nederland

Ons werkgebied bestaat uit Europa. RBK BV verzorgt het transport van containers door het hele continent, dus ook in Nederland. Dagelijks zijn onze vrachtwagens in Nederland onderweg van en naar de Rotterdamse haven. Diverse bestemmingen worden aangedaan.

 

RBK BV is gevestigd in Rotterdam. Container transport binnen Nederland wordt vanuit daar allemaal voor u geregeld. Op het gebied van container transport binnen Nederland kunt u kiezen voor one way trucking, maar een rondloop is ook mogelijk. Voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen zijn we gecertificeerd en we beschikken bovendien over de mogelijkheid om reefers gekoeld te transporteren. Wij onderhouden het contact met terminals en rederijen. Daarover hoeft u dus niet na te denken. Net als over het wegen van de containers, tegenwoordig verplicht in het SOLAS-verdrag. Bij het importeren van goederen en container transport horen douaneformaliteiten. Die regelen wij allemaal voor u. Dit traject verloopt zonder meer vlot en efficiënt. Van onnodig oponthoud in het container transport binnen Nederland is geen sprake. RBK BV zorgt voor een snel en veilig transport.

 

Onze specialiteit is het transport van containers in alle soorten en maten. Daarbij zijn efficiency, veiligheid en service enorm belangrijk voor u en voor ons. In overleg komen we tot een maatwerkoplossing. Iedere logistieke uitdaging gaan we graag met u aan.

GEZOCHT:
Containerplanner met commerciële skills

In verband met het aanstaande pensioen van één van onze collega/eigenaren en toename van onze activiteiten zoeken wij op korte termijn een containerplanner met commerciële eigenschappen.

Wij zijn een neutrale bevrachter en verzorgen one-way containertransporten tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en de inlandse depots en -terminals in met name Duitsland.

Onze nieuwe collega:

  • heeft ruime kennis en ervaring met containertransporten;
  • is qua automatisering goed onderlegd (wij werken met Ernie Soft);
  • beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • is een team-player. Wij doen het namelijk met elkaar!

Wat mag je van ons verwachten:

  • een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf;
  • volop ruimte voor zelfstandigheid en zelfontplooiing;
  • doorgroeimogelijkheden tot het maximale!

Is bovenstaande jou op het lijf geschreven?
Schroom dan niet en maak je interesse kenbaar door te mailen naar: corina@rbkbv.nl.

We gaan absoluut diskreet om met jouw sollicitatie.

Rotterdams Bevrachtings Kantoor B.V.
Van Riemsdijkweg 45
NL: 3088 HB Rotterdam
+31(0)-10-2614010 [Office/Buro 24/7)
info@rbkbv.nl