Container transport Nederland

Nederland

Ons werkgebied bestaat uit Europa. RBK BV verzorgt het transport van containers door het hele continent, dus ook in Nederland. Dagelijks zijn onze vrachtwagens in Nederland onderweg van en naar de Rotterdamse haven. Diverse bestemmingen worden aangedaan.

 

RBK BV is gevestigd in Rotterdam. Container transport binnen Nederland wordt vanuit daar allemaal voor u geregeld. Op het gebied van container transport binnen Nederland kunt u kiezen voor one way trucking, maar een rondloop is ook mogelijk. Voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen zijn we gecertificeerd en we beschikken bovendien over de mogelijkheid om reefers gekoeld te transporteren. Wij onderhouden het contact met terminals en rederijen. Daarover hoeft u dus niet na te denken. Net als over het wegen van de containers, tegenwoordig verplicht in het SOLAS-verdrag. Bij het importeren van goederen en container transport horen douaneformaliteiten. Die regelen wij allemaal voor u. Dit traject verloopt zonder meer vlot en efficiënt. Van onnodig oponthoud in het container transport binnen Nederland is geen sprake. RBK BV zorgt voor een snel en veilig transport.

 

Onze specialiteit is het transport van containers in alle soorten en maten. Daarbij zijn efficiency, veiligheid en service enorm belangrijk voor u en voor ons. In overleg komen we tot een maatwerkoplossing. Iedere logistieke uitdaging gaan we graag met u aan.