Werkgebied

Werkgebied

Ons werkgebied bestaat uit heel Europa. RBK BV verzorgt het transport van containers door het hele continent, maar met name in Nederland, België, Duitsland, en Frankrijk. Dagelijks zijn onze vrachtwagens onderweg van de Rotterdamse en de Antwerpse haven naar diverse Europese bestemmingen en terug.

 

Op het gebied van container transport binnen Europa zijn we gespecialiseerd in one way trucking, maar een rondloop bestaat ook tot de mogelijkheden. We zijn gecertificeerd voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen en we beschikken over de mogelijkheden om reefers gekoeld te transporteren. Het contact met terminals en rederijen regelen we graag voor u. Net als het wegen van de containers, tegenwoordig verplicht in het SOLAS-verdrag. Bij het importeren van goederen en container transport in Europa horen douaneformaliteiten. Daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. We werken nauw samen met gespecialiseerde partners zodat dit proces vlot en efficiënt verloopt. Van onnodig oponthoud in het container transport binnen Europa is daarom geen sprake. RBK BV zorgt voor een snelle en veilige maatwerkoplossing.

 

Ons container transport in Europa bestaat uit het vervoeren van zeecontainers in alle soorten en maten. Daarbij staan efficiency, veiligheid en service voorop. In overleg met u komen we zeker tot een logistieke oplossing op maat. Geen uitdaging gaat ons te ver.

 

 

GEZOCHT:
Containerplanner met commerciële skills

In verband met het aanstaande pensioen van één van onze collega/eigenaren en toename van onze activiteiten zoeken wij op korte termijn een containerplanner met commerciële eigenschappen.

Wij zijn een neutrale bevrachter en verzorgen one-way containertransporten tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en de inlandse depots en -terminals in met name Duitsland.

Onze nieuwe collega:

  • heeft ruime kennis en ervaring met containertransporten;
  • is qua automatisering goed onderlegd (wij werken met Ernie Soft);
  • beheerst de Nederlandse, Duitse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • is een team-player. Wij doen het namelijk met elkaar!

Wat mag je van ons verwachten:

  • een uitdagende baan bij een groeiend bedrijf;
  • volop ruimte voor zelfstandigheid en zelfontplooiing;
  • doorgroeimogelijkheden tot het maximale!

Is bovenstaande jou op het lijf geschreven?
Schroom dan niet en maak je interesse kenbaar door te mailen naar: corina@rbkbv.nl.

We gaan absoluut diskreet om met jouw sollicitatie.

Rotterdams Bevrachtings Kantoor B.V.
Van Riemsdijkweg 45
NL: 3088 HB Rotterdam
+31(0)-10-2614010 [Office/Buro 24/7)
info@rbkbv.nl