Rondloop

Rondloop

Welke bestemming in Europa uw container ook heeft, RBK BV zorgt voor het juiste vervoer. Dit kan door middel van one way trucking maar we regelen desgewenst ook een rondloop. Het transport van en naar, maar ook tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen is bij ons in goede handen. We vervoeren van voordeur naar voordeur. U heeft er geen omkijken meer naar.

 

We nemen het transport van uw containers volledig uit handen. RBK BV is gespecialiseerd in het vervoeren van zeecontainers en heeft veel ervaring in het efficiënt en veilig vervoeren ervan. Indien gewenst verzorgen we al het contact met de terminals en rederijen. We organiseren bovendien het wegen dat met het SOLAS-verdrag tegenwoordig verplicht is.

 

Een rondloop van uw zeecontainers bestaat tot de mogelijkheden, maar we bieden u ook one way trucking aan. Deze transportoplossing biedt u als klant veel voordelen. Ten eerste bespaart u flink op transportkosten, aangezien u alleen de enkele rit betaalt. Ook is het een efficiënte manier van werken. Bij RBK BV is veel mogelijk. Neem vrijblijvend contact op en we geven u graag persoonlijk advies. We gaan direct voor u op zoek naar een logistieke oplossing op maat. Neem gerust contact op voor een passend advies.